2010. december 22., szerda

Egy kis szakmai titok

Szerelmi kötés és szerelmi kötés között is óriási különbség van. Itt szeretném rendbe rakni mindazt a helytelen információt ami kering a neten. Megtudhatjátok, hogy mi az és mi nem az!
Nem fekete mágia, nem boszorkányság, nem manipulál, nem kavar be a szabad akaratba,ezekben a babonás dolgokban én nem hiszek javaslom Te se tedd. Aztán nem adnak az égiek büntetést érte, és nem veszik el a mágus képességét sem hiszen nem is ők adják. A képességet a mágus előző életeiben elért cselekedetiért automatikusan hozza ebbe az inkarnációba.
Nem minden szerelmi kötés egyforma, ahány mágus, jósnő annyiféle szerelmi varázslat van.

Íme néhány szakmai titok arról ahogyan én csinálom, és egy pár dolog amit mindenképpen tudnod kell mielőtt szerelmi kötést kérsz:

Az égiek vagyis angyali segítőim akikkel dolgozom messzire ellátnak. A létsíkjuk független a mi téridő síkunktól, ( vagyis a szellemvilágban nincsen sem tér sem idő) így tökéletesen látják a lehetséges jövőket... ennél fogva NEM fognak olyan kapcsolatot erősíteni, amely bármelyik fél részére is a későbbiek folyamán akár, negatív hatással lehet. Tehát ha valami nagyon nem akar sikerülni, akkor az az ajtó nem véletlenül van bezárva előttünk,és azt erőszakkal sem lehet kinyitni. Tehetsz te bármit, elmehetsz bármilyen mágushoz, kérhetsz bármilyen mágiát, akkor se fogják engedni.

Ahhoz hogy ezt meg tudjuk, hogy nálatok mi a helyzet egy személyes konztultáció szükséges ahol megnézem, felmérem, hogy lehet -e a kapcsolatot harmonizálni, kötni stb. Ilyenkor lekérem az égiektől is az információt és ha zöld utat kapok akkor elkezdünk dolgozni. Elmondom, hogy neked mi a feladatod és én mit vállalok. A szerelmi kötésekről a neten rengeteg botorság kering. Ilyenek például, hogy veszélyes (ezzel szokták riogatni a jónépet) aztán, hogy visszaüt, vagy a szabad akaratba bekavar, árt másoknak stb.de ezek csak babonák és még soha senkinek nem ártottak. Nyugodtan jöhetsz szeretettel várlak!

1 megjegyzés: