2010. február 21., vasárnap

Szerelmi kötés helyett: szerencse szerelemben!
Sokkal jobb, gyorsabb, hatékonyabb és célravezetőbb!
Úgy gondolom, hogy minden nő egy kicsit boszorkány is valahol a szó nemes értelmében azaz egy értékes, ösztönös, nagy tudású istennő!
Ám ezt az istennői mivoltod mások is és talán te is sokszor elnyomtad magadban.
Pedig csak emlékezned kellene arra, hogy ki vagy valójában.
Én megtanítlak arra, hogy ne függj senkitől érzelmileg és ezáltal egy erős és független pozícióból tudj dönteni életed eseményeiről.
Megtanítalak a vonzás törvényére és segítelek mágikus képességeimmel.
Egy darabig amíg szükséges addig fogom a kezed. Segítek felébreszteni benned a tudást és így közös együttműködéssel megteremtjük életedben az álmaidat.
Mit szeretnél? Mit akarsz valójában?
Milyen férfit/nőt, kapcsolatot szeretnél?
Írd le és én segítek megvalósítani egy olyan komplex programban ami pozitív energia feltöltésből,kártyajóslásból, sorselemzésből és tanácsadásból áll.
Véleményem szerint a meghitt kapcsolatnak két ember között, akik szeretik egymást, sajátos dinamikája van. Ha végre megtalálod azt, aki lelked igaz társa, kapcsolatotok megrendítően felemelő, támaszt adó, boldogító. Mindennap ünnep és mindegyik jobb az előzőnél. Tűz van jelen és szenvedély, amely mentes sok más karmás kapcsolat kicsinyességétől. Olyan erőt érzel, amely lehetővé teszi érzéseitek, alkotó gondolataitok és erőforrásaitok kombinálását, ami által sokkal többre jutsz, mint amire egyedül legmerészebb álmaidban eljuthattál volna. Egy ilyen mély szerelem mentőöved lehet, segítségével túlélheted a legmostohább körülményeket is, és százszorosára fokozza az ünneplés örömét. Ez a hatalmas szerelem mindkettőtöket annyira átformál, hogy a régi balhitek maguktól megoldódnak, s a helyüket újfajta belátás és megértés foglalja el. Ha aztán házasságban egyesültök, az ünnep túllépi az anyag korlátait, a szerelem diadalmas hullámai kiáradnak a kozmoszba.
Ha szeretnél ilyen kapcsolatot én segítek, hogy életedbe bevonzzuk azt vagy a meglévőt alakítsuk ilyenné.