2010. december 22., szerda

Egy kis szakmai titok

Szerelmi kötés és szerelmi kötés között is óriási különbség van. Itt szeretném rendbe rakni mindazt a helytelen információt ami kering a neten. Megtudhatjátok, hogy mi az és mi nem az!
Nem fekete mágia, nem boszorkányság, nem manipulál, nem kavar be a szabad akaratba,ezekben a babonás dolgokban én nem hiszek javaslom Te se tedd. Aztán nem adnak az égiek büntetést érte, és nem veszik el a mágus képességét sem hiszen nem is ők adják. A képességet a mágus előző életeiben elért cselekedetiért automatikusan hozza ebbe az inkarnációba.
Nem minden szerelmi kötés egyforma, ahány mágus, jósnő annyiféle szerelmi varázslat van.

Íme néhány szakmai titok arról ahogyan én csinálom, és egy pár dolog amit mindenképpen tudnod kell mielőtt szerelmi kötést kérsz:

Az égiek vagyis angyali segítőim akikkel dolgozom messzire ellátnak. A létsíkjuk független a mi téridő síkunktól, ( vagyis a szellemvilágban nincsen sem tér sem idő) így tökéletesen látják a lehetséges jövőket... ennél fogva NEM fognak olyan kapcsolatot erősíteni, amely bármelyik fél részére is a későbbiek folyamán akár, negatív hatással lehet. Tehát ha valami nagyon nem akar sikerülni, akkor az az ajtó nem véletlenül van bezárva előttünk,és azt erőszakkal sem lehet kinyitni. Tehetsz te bármit, elmehetsz bármilyen mágushoz, kérhetsz bármilyen mágiát, akkor se fogják engedni.

Ahhoz hogy ezt meg tudjuk, hogy nálatok mi a helyzet egy személyes konztultáció szükséges ahol megnézem, felmérem, hogy lehet -e a kapcsolatot harmonizálni, kötni stb. Ilyenkor lekérem az égiektől is az információt és ha zöld utat kapok akkor elkezdünk dolgozni. Elmondom, hogy neked mi a feladatod és én mit vállalok. A szerelmi kötésekről a neten rengeteg botorság kering. Ilyenek például, hogy veszélyes (ezzel szokták riogatni a jónépet) aztán, hogy visszaüt, vagy a szabad akaratba bekavar, árt másoknak stb.de ezek csak babonák és még soha senkinek nem ártottak. Nyugodtan jöhetsz szeretettel várlak!

2010. december 16., csütörtök

Melengeti a szívemet

Drága kedves barátaim, rajongóim, tanítványaim és vendégeim!

Mostanában csak kapkodom a fejem minden második nap ír valaki egy csodás véleményt az iwiwen, jön egy köszönő sms, vagy egy hálálkodó email. Bevallom nagyon jól esik ez nekem, tegnap már el sírtam magamat olyan szépet írt az egyik lány. Most érzem, hogy a sok éves megfeszített kemény munkának van értelme, amikor is amellett, hogy a családomat elláttam, gondoskodtam a kislányomról,páromról édesanyámról,hihetetlenül sokat dolgoztam sokszor éjszakába nyúlóan és volt olyan, hogy éjfélkor vasaltam a másnapi blúzomat. Csoda-e hogy kétszer kerültem lélegeztető gépre mert elájultam a fáradságtól? Most mégsem volt hiába mert ezek az emberek boldogok és hatalmas nagy köszönömmel hálálják meg az akkori segítséget, foglalkozást, tanításokat. Bizony amikor vasárnap éjszaka vettem föl valakinek a telefont mert sírva hívott, vagy a sok email amit elküldtem már embereknek életem folyamán amiben lelket öntöttem beléjük, bíztattam őket, gyengéden hol keményebben...... most végre látom volt értelme.....

De most mennem kell, rohanok és még főzni is akarok ma:vörös lencsét...holnap meg munka a soterben...

Puszi mindenkinek



"Sziasztok!Pár évvel ezelőtt felkerestem Juliannát,hogy segítsen nekem,mert akkor hagyott el a párom és azt hittem,hogy itt a világ vége. Elég sokat jártam Juliannához. Nagyon,de nagyon hálás vagyok neki,hogy megtanított arra a sok szép és jó dolgokra.Nagyon szépen köszönöm!!Életemben még ilyen jó emberrel,nem találkoztam!Amit mond az úgy lesz.Saját tapasztalatból tudom!!Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent!!!!

Anikó"

2010. december 14., kedd

Ha elhagyna: szerelmi kötés a kedvesre?!

Míg annak idején az emberek csoport szellemben éltek sokkal könnyebben lehetett őket manipulálni, most azonban a tudati lélek korát éljük és mint egyén és ego olyan önálló szuverén egyénné fejlődtünk, hogy, elkezdtük a sorsunkat a kezünkbe venni és megvalósítani. Új utak
15 éve foglalkozom szerelmi kötésekkel, oldásokkal és ezalatt az idő alatt nagyon sok tapasztalatra tettem szert a témában.

Annak idején mikor kezdtem, csak a hagyományos technikák volták, olyanok amiket az ősi boszorkány nagymesterek ránk hagyományoztak. Egy idő után azonban ezek már kevéssé hatékonynak bizonyultak és lehetett érezni, hogy kell valami több az embereknek és a kötés tulajdonképpen csak grátisz mert nem is ezzel van a probléma hanem a következővel:

Tudatosabb élet
Míg annak idején az emberek csoport szellemben éltek sokkal könnyebben lehetett őket manipulálni, most azonban a tudati lélek korát éljük és mint egyén és ego olyan önálló szuverén egyénné fejlődtünk, hogy, elkezdtük a sorsunkat a kezünkbe venni és megvalósítani. (Lásd a Titok című film sikere stb.)
Sőt! Ez már alap követelmény is a ma élő embereknek vagyis a magasabb szellemi hatalmak ezt várják tőlünk.
Nem vagyunk már olyanok mint a szamarak akik engedelmesen bólogatva lépkednek az orruk elé kötött répa után. Hála istennek!

Viszont ennek az lett az eredménye hogy sokan a felrakott kötéseket ledobták és ilyenkor mindig újra kellett telepíteni a vortexeket, vagy egyszerűen csak felülírták programot és kitört itt is az anarchia. Sok esetben tehát nem működött a szerelmi kötés és nagyon-nagyon macerássá, sok munkával járóvá vált és sok mágus emiatt föl is vitte az árát.

Sokat gondolkodtam ezen a problémán és a válasz tulajdonképpen adta a sors, hiszen azok, akik kértek tőlem ilyen irányú segítséget, egyre többször hívtak, írtak, kerestek meg vagyis, az egész elkezdett egy nagyon komplex dologgá alakulni. Emellett az égiektől is kaptam sok segítséget abban, hogy mire van szüksége az embereknek… Így született meg a szerelmi harmonizáció!

Mivel sokkal több a hölgy, aki felkeres, a program pontosan a hölgyekre szabva lett kidolgozva.

Úgy gondolom, hogy minden nő egy kicsit boszorkány is valahol, a szó nemes értelmében, azaz egy értékes, ösztönös, nagy tudású istennő!
Ám ezt az istennői mivoltot mások is - és talán mi is - sokszor elnyomtuk magunkban.

Pedig csak emlékeznünk kellene arra, hogy kik vagyunk valójában.
Megtanulni, hogy ne függjünk senkitől érzelmileg és ezáltal egy erős és független pozícióból tudjunk dönteni életünk eseményeiről.
Megtanulni a vonzás törvényét és a szolgálatunkba állítani és használni.

Ebben tud segíteni a szerelmi párkapcsolati harmonizáció, amiben van mágikus segítség is bőven, viszont nem köti meg, nem manipulálja a szabad akaratot. Segít, ad egy hatalmas erőlöketet és tényleg lehet érezni, hogy beindulnak az energiák és elindul a megvalósulás.

A legfontosabba harmonizációban, hogy közös együttműködéssel teremtjük meg életedben az álmaidat.

Baksai Julianna